Scroll to top

Termeni și condiții

01.

Date personale

Informațiile utilizatorilor site-ului www.newkids.md vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu New Kids SRL  sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situația și starea produselor se pot obține contactându-ne prin email / telefon, la coordonatele cuprinse în prezentul site.

02.

Utilizarea site-ului

Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

03.

Garanția produselor

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului www.newkids.md beneficiază de garanția obișnuită a fiecărui produs în parte. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție al producătorului. Pe lângă garanția producătorului clientul poate solicita o garanție suplimentară contra-cost.

04.

Disponibilitatea și prețul produselor

Ofertele și produsele prezentate pe site-ul www.newkids.md  sunt disponibile în limita stocului, iar prețurile pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

Livrarea produselor se face în decurs  de 1-2 zile  municipiul Chișinău. Rareori, perioada de livrare poate depăși această perioadă, cu excepția cazurilor în care apar fenomene meteorologice ce fac imposibilă aprovizionarea/livrarea produselor.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

În cazul achitării online, după înregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocată în contul tău, urmând a fi încasată de către vânzător doar după confirmarea comenzii. În cazul în care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizată, banii vor fi returnați integral pe card, fără nici un comision adițional.

05.

Returnarea produselor

Produsul returnat trebuie:

  • să fie în aceeași stare în care a fost livrat;
  • în ambalajul original cu toate accesoriile și consumabilele aferente (dacă este cazul, inclusiv manuale, etc);
  • fără a reprezenta urme de uzură, modificare sau consum atât în cazul produselor cât și ale accesoriilor sau/și consumabilelor ce însoțesc produsele returnate;
  • cu etichetele de garanție intacte și documentele originale care l-au însoțit (factură fiscală, certificat garanție, etc).

În momentul efectuării unei comenzi online, clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.

0